فانوس جنوب
کد خبر: 4700       شنبه 31 خرداد 1404 در 19:43
| ف | | |

امکان تسریع در ترخیص کالاهای وارداتی مورد نیاز خوزستان از بندر شهید رجایی

 امکان تسریع در ترخیص کالاهای وارداتی مورد نیاز خوزستان از بندر شهید رجایی

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان گفت: امکان تسریع در ترخیص کالاهای وارداتی مورد نیاز خوزستان از بندر شهید رجایی فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فانوس جنوب ، شهلا عموری گفت: امکان تسریع در ترخیص فوری کالا‌های اساسی وارداتی مورد نیاز استان خوزستان از بندر شهید رجایی متعلق به تجار عضو اتاق‌های بازرگانی اهواز، آبادان و خرمشهر فراهم شده است.

وی اظهار کرد: تجاری که به منظور تامین کالا‌های اساسی مورد نیاز خوزستان، از طریق بندر شهید رجایی در استان هرمزگان اقدام کرده و برای ترخیص کالا‌های خود موانع و مشکلاتی داشته باشند، می‌توانند با اعلام مراتب، موضوع را از طریق اداره کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان پیگیری کنند.

عموری یادآورشد: تسهیل ترخیص کالا‌های اساسی کشور از بنادر کشور با همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف در حال انجام است.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی ادامه داد: همچنین با همکاری‌های بین بخشی در داخل استان، روند ترخیص کالا‌های اساسی از بندر امام خمینی نیز با سرعت در حال انجام است.

اخبار مرتبط
ارسال نظر
تمامی حقوق این سایت متعلق به خوزستان خبر میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است