فانوس جنوب
کد خبر: 4944       جمعه 07 فروردين 1405 در 14:33
| ف | | |

مهم‌ترین اصل در شرایط جنگ ترکیبی حفظ وحدت و همدلی است

 مهم‌ترین اصل در شرایط جنگ ترکیبی حفظ وحدت و همدلی است

امام جمعه اهواز گفت: در شرایط جنگ ترکیبی وحدت، گذشت و همدلی مهم‌ترین نیاز جامعه است و همه مردم در خط مقدم این نبرد حضور دارند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فانوس جنوب ، حجت‌الاسلام سید محمدنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلای مهدیه امام خمینی(ره) اظهار کرد: در شرایطی که ملت ایران درگیر جنگ ترکیبی است، ضروری‌ترین اصل، حفظ همدلی، وحدت و روحیه گذشت در میان مردم است.

به گفته وی، زنده نگه داشتن روحیه ایثار و یکپارچگی در همه بخش‌ها، به‌ویژه میان برادران و خواهران مسلمان، اهمیت ویژه دارد.

وی افزود: امروز خط مقدم تنها میدان‌های نبرد نیست؛ هر کوچه، محله و اداره، بخشی از این خط مقدم است. جوانانی که در بخش‌های دولتی و خصوصی وظیفه خود را انجام می‌دهند و در مناطق حساس حاضر می‌شوند، باید مورد حمایت قرار گیرند.

امام‌جمعه اهواز با اشاره به شهادت رهبر انقلاب اسلامی گفت: داغ سنگین شهادت سید قائد از دل ملت ایران پاک نخواهد شد و این واقعه قلب امت اسلامی را جریحه‌دار کرده است. او افزود که یاد و راه امام شهید ماندگار خواهد بود.

وی به تحولات اخیر خلیج فارس اشاره کرد و گفت: آمریکا و هم‌پیمانانش برای عبور نفتکش‌ها ناچارند با پرچم کشورهای اسلامی تردد کنند که به گفته او نشان‌دهنده ضعف و افول قدرت آنان است.

وی همچنین تنگه هرمز را نماد اقتدار ملت ایران دانست.

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد در ادامه تحلیل خود از جنگ ترکیبی را مطرح کرد و گفت: جنگ کنونی، جنگ اراده‌هاست و آنچه سرنوشت را رقم می‌زند، اراده ملت‌ها و دولت‌هاست.

به گفته وی، ملت ایران با اراده‌ای الهی در میدان مقاومت حضور دارد.

وی افزود: زن و مرد، پیر و جوان این سرزمین در خط مقدم مقاومت‌اند و دشمن به دنبال خاموش کردن فریاد «الله‌اکبر» ملت ایران است، اما این هدف هرگز محقق نخواهد شد.

امام‌جمعه اهواز در پایان از مردم خواست برای پشتیبانی از حوزه مقاومت، کمک‌های مالی خود را از طریق مسیرهای اعلام‌شده واریز کنند.

اخبار مرتبط
ارسال نظر
سایر اخبار

شوش با ثبت دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه خوزستان شد

دوشنبه ۲۶ مرداد؛ آغاز پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری شهریورماه

ثبت ۱۱ هزار و ۲۰۰ واقعه ازدواج در خوزستان

خوزستان همچنان زیر سایه گرمای شدید، آبادان در آستانه ۵۰ درجه

وقوع زمین لرزه در شهر حسینیه استان خوزستان

تأکید امام جمعه اهواز بر تقویت بازدارندگی و رسیدگی به مطالبات مردم

آغاز پرداخت حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران خوزستان

ضرورت تغییر رویکرد بانک‌ها برای بهبود فضای کسب‌وکار در خوزستان

علی و فاطمه پرتکرارترین نام‌ها برای نوزادان در خوزستان

جمع آوری ۶۰ درصد گاز‌های مشعل در خوزستان تا پایان امسال

اهواز با ثبت دمای ۵۱.۱ درجه، گرم‌ترین نقطه استان خوزستان شد

ثبت رطوبت ۷۶ درصدی در بندر ماهشهر استان خوزستان

وداع مردم مسجدسلیمان با‌پیکر حسین حوریان ، شهید دوران دفاع مقدس

وحدت حول ولایت فقیه ، تیر خلاص به دشمن غدار است

جذب بیش از ۲۷ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در خوزستان

تمامی حقوق این سایت متعلق به خوزستان خبر میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است