فانوس جنوب
کد خبر: 4595       یکشنبه 17 فروردين 1404 در 10:53
| ف | | |

اسکان بیش از ۱۶۰ هزار نفر روز در پایگاه‌های اسکان نوروزی آموزش و پرورش خوزستان

 اسکان بیش از ۱۶۰ هزار نفر روز در پایگاه‌های اسکان نوروزی آموزش و پرورش خوزستان

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: بیش از ۱۶۰ هزار نفر روز در پایگاه‌های اسکان نوروزی آموزش و پرورش استان اسکان داده شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فانوس جنوب ، ناصر علی‌فر گفت: تا پایان روز چهاردهم فروردین‌ماه، ۲۴ هزار و ۷۷۱ خانوار معادل ۱۶۴ هزار و ۱۵ نفر روز در ستاد‌های اسکان آموزش و پرورش استان پذیرش شده‌اند.

وی اولویت اصلی آموزش و پرورش خوزستان را برای ارائه خدمات در تعطیلات نوروزی؛ تامین اسکان مناسب در راستای منزلت اجتماعی فرهنگیان، اعلام کرد و افزود: تهیه، تکمیل و بازخورد فرم نظر سنجی از مهمانان نوروزی، در حین پذیرش در پایگاه‌ها و مدارس تحت پوشش، حاکی از رضایتمندی فرهنگیان در پایگاه اسکان نوروزی است.

سرپرست اداره کل آموزش‌وپرورش خوزستان تاکید کرد: تا امروز هیچ مشکلی برای اسکان مسافران نداشته‌ایم و با وجود این که استقبال فرهنگیان از اسکان در مراکز پیش‌بینی‌شده بالا بوده، تا این لحظه توانسته‌ایم به‌خوبی میزبان متقاضیان باشیم.

شایان ذکر است در ۴۳ پایگاه و ۶۶۰ مدرسه شامل ۱۱۴ کلاس ویژه، ۲۳۴۳ کلاس الف، ۲ هزار و ۱۴۵ کلاس ب، ۷۵۷ کلاس اضطرار به همراه یکهزار و ۳۰۰ نفر از عوامل اجرایی در استان خوزستان از فرهنگیان و مسافران نوروزی پذیرایی و استقبال کردند.

اخبار مرتبط
ارسال نظر
تمامی حقوق این سایت متعلق به خوزستان خبر میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است