به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فانوس جنوب ، به نقل از روابط عمومی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه، علیرضا دورباشیزاده روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از بخشهای مختلف کارخانه رب گوجه فرنگی هفتتپه با اشاره به دعوای حقوقی طولانی برای تعیین تکلیف مالکیت کارخانه رب گوجه هفت تپه گفت: رای مالکیت بخش خصوصی سابق هفتتپه بر کارخانه رب گوجه این شرکت ابطال شد و این کارخانه به مالکیت هفت تپه بازگشت.
وی افزود: ۵ پرونده حقوقی پیرامون کارخانه تولید رب گوجه فرنگی هفتتپه به عنوان یکی از کارخانههای زیرمجموعه شرکت کشت و صنعت هفت تپه در سالهای اخیر تشکیل شد که پنج پرونده داوری علیه این کارخانه صادر شده بود و شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه با ارائه اسناد متقن و با دفاعیات مناسب توانست نسبت به ابطال چهار رای داوری طی ماههای اخیر به موفقیت برسد.
دورباشی زاده ادامه داد: مهمترین و آخرین رای داوری باقی مانده پیرامون مالکیت شرکت رب گوجه بود که این مهم نیز در روزهای اخیر باطل و مالکیت شرکت رب گوجه به صورت کامل به شرکت کشت و صنعت هفتتپه برگشت.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه بازگشت مالکیت کارخانه تولید رب گوجه به شرکت هفت تپه را یکی از دغدغههای مهم مدیران و کارگران این شرکت عنوان و اضافه کرد: دستگاه قضایی با شجاعت و به طور عادلانه این پرونده را مورد ارزیابی قرار داد که جای قدردانی دارد.
وی میگوید: کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه همواره در بزنگاههای مورد نیاز در صیانت از اموال شرکت حضور آگاهانه داشتند که این غیرت و حمیت کارگران در دفاع از حقوق شرکت هفت تپه نوید دهنده روزهای خوب برای این شرکت است.
بعد از خلع ید مالکان سابق هفت تپه و بازگشت شرکت هفت تپه به دولت، تکلیف کارخانه رب گوجه به عنوان یکی از کارخانههای زیرمجموعه شرکت کشت و صنعت هفت تپه نامعلوم و موجب نگرانی کارگران شده بود.
دعوای حقوقی پیرامون تعیین تکلیف مالکیت شرکت رب گوجه فرهنگی هفت تپه به عنوان یکی از شرکتهای زیرمجموعه این شرکت کشت و صنعت در دستگاه قضایی پیگیری شد که سرانجام پس از چند سال، مالکیت این کارخانه به شرکت کشت و صنعت هفت تپه بازگشت.
این کارخانه به عنوان یکی از زیرمجموعههای شرکت کشت و صنعت هفت تپه که در اراضی این شرکت نیز احداث شده ظرفیت تولید روزانه یک هزار و ۵۰۰ تن رب گوجه را دارد.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران هجدهم آذر ۱۳۴۰ افتتاح شد؛ این شرکت با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.
شرکت هفت تپه پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتصابهای کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند.
با گره گشایی از مشکلهای این شرکت در دولت سیزدهم، بار دیگر کار و تولید کام کارگران این شرکت را شیرین کرد.