فانوس جنوب
کد خبر: 3583       چهارشنبه 03 خرداد 1402 در 11:20
| ف | | |

لزوم رفع موانع فعالیت و تولید واحد‌های صنعتی و تولیدی در خوزستان

لزوم رفع موانع فعالیت و تولید واحد‌های صنعتی و تولیدی در خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان بر حمایت از همه واحد‌های صنعتی و تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و واحد‌های پیگیر راه اندازی خط تولید جدید تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری فانوس جنوب ، علی دهقانی در جلسه پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در خوزستان گفت: مقام معظم رهبری در یک دهه اخیر بر توسعه و رشد اقتصادی و حمایت از تولید و اشتغال و مهار تورم بسیار تاکید داشته‌اند و قوه قضائیه یکی از اولویت‌های ویژه این قوه را حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری و همراهی و کمک به دولت در تحقق شعار سال عنوان کرده‌اند.

وی با بیان اینکه تکلیف همه مسئولان همکاری و همراهی به منظور تحقق سیاست‌های اجرایی رونق تولید است، افزود: این حمایت‌ها باید به گونه‌ای باشد که موجب جذب سرمایه‌گذاری در استان، تقویت واحد‌های تولیدی و صنعتی و در نتیجه ایجاد اشتغال شود.
 
دهقانی با بیان اینکه ارتباط و تعامل میان ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، باید اولویت کار مسئولان خوزستان در سال ۱۴۰۲ باشد، ادامه داد: به نحوی باید این موضوع دنبال شود که شاهد رفع موانع تولید و گسترش تولید در واحد‌های تولیدی استان باشیم.
 
رئیس کل دادگستری خوزستان بر حمایت از همه واحد‌های صنعتی و تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و نیز واحد‌هایی که به دنبال راه‌اندازی خط تولید جدید هستند، تاکید و اضافه کرد: برای رفع موانع موجود، نیاز به تشکیل کارگروه اختصاصی در زمینه مسائل سرمایه‌گذاری و اختصاص اعتبار‌ها و تسهیلات مالی، موانع حقوقی و قضایی، فروش و صادرات است تا در این کارگروه مشکلات به صورت ویژه رصد و پیگیری شوند.
 
وی از دادستان‌های عمومی و انقلاب حوزه‌های قضایی استان خواست تا با ورود میدانی و سرکشی به واحد‌های تولیدی، مشکلات موجود را احصاء و بررسی کنند.
 
رئیس ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خوزستان با تاکید بر تسریع در رسیدگی به پرونده‌های واحد‌های تولیدی، اضافه کرد: اصل بر این است که فعالیت هیچ واحد تولیدی به دلیل داشتن پرونده قضایی متوقف نشود، به‌طوری‌که با راه‌اندازی اداره امور تصفیه ورشکستگی در استان، حتی واحد‌هایی که در شرف ورشکستگی هستند نیز تا تعیین تکلیف نهایی به فعالیت خود ادامه خواهند داد و این سیاست باهدف جلوگیری از بیکاری کارگران، کمک به ادامه تولید و به تبع آن رشد اقتصادی و گشایش در زندگی مردم است.
 
دهقانی به ضرورت حمایت مالی از صنایع و واحد‌های تولیدی در به‌روز رسانی امکانات واحد‌های تولیدی، حمایت از راه‌اندازی صنایع کوچک و زودبازده و تسهیل در صدور استعلامات صدور مجوز فعالیت واحد‌های تولیدی تاکید کرد و گفت: همه این حمایت‌ها باید به گونه‌ای باشد که نتیجه آن در وضع اقتصادی جامعه و معیشت مردم ملموس باشد.
 
صادق جعفری چگنی، دادستان عمومی و انقلاب خوزستان نیز با اشاره به برخی مشکلات صنایع و واحد‌های تولیدی استان، از مدیران اتاق‌های بازرگانی خواست تا دغدغه‌ها و مشکلات این واحد‌ها را برای طرح در جلسات ستاد، جمع‌آوری و دسته‌بندی و راهکار‌های پیشنهادی برون‌رفت از این مشکلات را نیز ارائه کنند.
 
وی افزود: تعدد استعلام‌های لازم برای صدور مجوز، طولانی‌بودن زمان پاسخ به این استعلامات و کارآیی نداشتن پنجره واحد در برخی موارد، از مشکلات صدور مجوز برای واحد‌های تولیدی جدید است که انتظار داریم این مشکلات با پیگیری نهاد‌های مربوطه مرتفع شود.
 
جعفری چگنی همچنین بر ضرورت همکاری بانک‌های دولتی و خصوصی در ارائه تسهیلات به واحد‌های تولیدی جهت بهسازی امکانات خطوط تولید تاکید کرد.
 
در این نشست مقرر شد در گام اول تمامی واحد‌های تعطیل و نیمه تعطیل در سطح استان شناسایی و با تشکیل کارگروه‌های تخصصی با موضوعات بانکی، حقوقی، قضایی و ... و نیز با ورود میدانی رؤسا و دادستان‌ها در شهرستان‌های استان اقدامات لازم انجام شود.
 
گفتنی است؛ در خوزستان ۴۰۰ واحد راکد و نیمه راکد وجود دارد.

اخبار مرتبط
ارسال نظر
تمامی حقوق این سایت متعلق به خوزستان خبر میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است