فانوس جنوب
کد خبر: 1575       شنبه 30 ارديبهشت 1396 در 00:00
| ف | | |

بیشترین آمار طلاق‌ها مربوط به سه سال نخست زندگی زوجین است

رئیس انجمن ازدواج و خانواده کشور با بیان اینکه بیشترین آمار طلاق مربوط به سه سال اول زندگی است گفت: این موضوع نشان می دهد که دختر و پسر خوب همدیگر را نمی شناسند و مراحل ازدواج را طی نمی کنند و از سر و

رئیس انجمن ازدواج و خانواده کشور با بیان اینکه بیشترین آمار طلاق مربوط به سه سال اول زندگی است گفت: این موضوع نشان می دهد که دختر و پسر خوب همدیگر را نمی شناسند و مراحل ازدواج را طی نمی کنند و از سر و

رئیس انجمن ازدواج و خانواده کشور با بیان اینکه بیشترین آمار طلاق مربوط به سه سال اول زندگی است گفت: این موضوع نشان می دهد که دختر و پسر خوب همدیگر را نمی شناسند و مراحل ازدواج را طی نمی کنند و از سر وابستگی عاطفی با هم ازدواج می‌کنند لذا منجر به ازدواجهای ناخواسته و ناآگاهانه و احساساتی شده و طبیعتا آمار طلاق بالا می رود.

به گزارش مهرخانه، به نقل از ایسنا، دکتر خسرو محمدی اظهار کرد: در بحث آموزش مهارتهای زندگی، دو نوع مهارت را داریم، یکی مهارتهای پیش از ازدواج و یکی مهارتهای زندگی خانوادگی که بخشی از آن فرزندپروری است.
 
وی افزود: بسیاری از ازدواجها مبنای اصولی ندارد و بر اساس شناخت صورت نمی گیرند و مبتنی بر روابط دوستی و خارج از چارچوبهای جامعه و خانواده ما است.
 
وی با بیان اینکه بسیاری از جوانان و حتی نوجوانانی که در شرف ازدواج هستند نیاز به مهارتهایی برای ازدواج و انتخاب همسر دارند، تصریح کرد: این مهارتها در چارچوب مهارتهای پیش از ازدواج آموزش داده می شود و در این چارچوب ما سعی می کنیم آن چیزی که اصول انتخاب همسر است و مراحلی که یک فرد برای شروع زندگی لازم است آن مراحل را طی کند، آموزش دهیم.
 
رئیس انجمن ازدواج و خانواده کشور ابراز کرد: در این رویکرد آموزشها محوریتش بر اساس ازدواج مرحله‌ای است یعنی برعکس ازدواجهای مدرن و ازدواجهای سنتی است که بلافاصله عقد صورت می گیرد و منجر به طلاق می شود.
 
محمدی با بیان اینکه این آموزشهای مرحله ای سه بخش دارد، یادآور شد: مرحله برخورد تا خواستگاری (مرحله آشنایی)، مرحله خواستگاری تا عقد، (نامزدی) و مرحله عقد تا عروسی، (مرحله عقد) است که زوجین این سه مرحله را اگر خوب طی کنند وارد زندگی خوبی می شوند و شناختهایی که باید از یکدیگر پیدا می کردند پیدا می کنند و ازدواج خوبی سر می گیرد.
 
وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی در رفسنجان، گفت: این کارگاه آموزشی برای روانپزشکان، مشاوران و پزشکان برگزار شد تا این آموزشها را در سطح شهرستان و در خانواده ها و جوانانی که در شرف ازدواج هستند ترویج دهند.
 
رئیس انجمن ازدواج و خانواده با تأکید بر اینکه خانواده ها در مقوله ازدواج برای فرزندان یک مشاور هستند نه تصمیم گیرنده، تأکید کرد: خانواده ها باید سطح اطلاعات خود را بروز کنند. مدلهایی که ما برای ازدواج داریم قبول کنند و در کنار جوانان کمک کنند که ازدواج خوبی بگیرند.
 
محمدی با بیان اینکه آمار طلاق بخصوص در سالهای اول زندگی و دوره عقد روند افزایشی داشته و بیشترین آمار طلاق در سه سال اول زندگی روی می دهد، گفت: این موضوع نشان می دهد که دختر و پسر خوب همدیگر را نمی شناسند و مراحل ازدواج را طی نمی کنند و از سر وابستگی عاطفی با هم ازدواج می کنند همین امر منجر به ازدواجهای ناخواسته و ناآگاهانه و احساساتی شده و طبیعتا آمار طلاق بالا می‌رود.
 
وی اضافه کرد: اگر این آموزشها را عمومی کنیم و همه را تحت آموزشهای روتین قرار دهیم این آمار می تواند کاهش یابد و ازدواج آگانه انجام شود.

اخبار مرتبط
ارسال نظر
سایر اخبار

تشییع و خاکسپاری پیکر شهید خلبان مجتبی حسینوند باقری در دزفول

حفظ وحدت و انسجام داخلی و پیروی از مقام معظم رهبری رمز پیروزی است

راه اندازی مجدد فرستنده موج AM رادیو خوزستان بعد از ۱۸ ماه

ماندگاری شرجی و پدیده مه تا پایان هفته جاری در خوزستان

لزوم آمادگی دستگاه‌های اجرایی خوزستان برای بارش‌های فراتر از نرمال

هشدار زرد افزایش رطوبت و احتمال مه صبحگاهی و شامگاهی در خوزستان

ثبت ۳۴۵.۸ میلی متر بارندگی در خوزستان

خیز خوزستان برای توسعه کشت چغندرقند

شوش با ثبت دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین نقطه خوزستان شد

دوشنبه ۲۶ مرداد؛ آغاز پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری شهریورماه

ثبت ۱۱ هزار و ۲۰۰ واقعه ازدواج در خوزستان

خوزستان همچنان زیر سایه گرمای شدید، آبادان در آستانه ۵۰ درجه

وقوع زمین لرزه در شهر حسینیه استان خوزستان

تأکید امام جمعه اهواز بر تقویت بازدارندگی و رسیدگی به مطالبات مردم

آغاز پرداخت حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران خوزستان

تمامی حقوق این سایت متعلق به خوزستان خبر میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است