فانوس جنوب
کد خبر: 2225       سه شنبه 27 فروردين 1398 در 12:50
| ف | | |

بازگشایی مدارس خوزستان از شنبه

 بازگشایی مدارس خوزستان از شنبه

مدارس مناطق سیل زده خوزستان از ۳۱ فروردین‌ماه بازگشایی می‌شوند و تا پایان اردیبهشت‌ماه ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی خوزستان خبر ، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اهمیت پایه تحصیلی دوازدهم، گفت: در سال‌های گذشته دانش‌آموزان پایه دوازدهم در شهریور‌ماه می‌توانستند امتحان مجدد دهند ، اما امسال در کل استان خوزستان دانش‌آموزان در مقطع دوازدهم علاوه بر خردادماه می‌توانند در تیرماه، مرداد‌ماه و شهریورماه، مجدد امتحان دهند و نمره کسب شده، نمره قبولی خرداد برای آن‌ها محسوب می‌شود.

محمد تقی‌زاده افزود: امتحانات پایه نهم هم در سال‌های گذشته به‌صورت هماهنگ استانی برگزار می‌شد که این موضوع از دستور کار استان خوزستان خارج شد و امتحانات پایه نهم تا حدی که تدریس شد، به شکل منطقه‌ای برگزار خواهد شد.

وی درباره برگزاری امتحانات دیگر پایه‌ها، افزود : در دوره متوسطه اول امتحانات تا حدودی که تدریس شد، برگزار می‌شود و درصورتی‌که حجمی از کتاب‌ها باقی ماند، سال تحصیلی آینده یک هفته زودتر به‌منظور جبران عقب‌ماندگی‌ها آغاز خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در دوره ابتدایی عملاً کتاب‌ها به اتمام رسیده بود و در سال جدید کتاب‌های درسی مرور می‌شود، به همین دلیل مشکل جدی در بحث مقاطع ابتدایی وجود ندارد.

تقی زاده با اشاره به مشکل تردد دانش‌آموزان در مناطق سیل‌زده، عنوان کرد: ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به‌منظور ایاب و ذهاب دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده برای استان خوزستان در نظر گرفته شد و هر منطقه موظف است برای دانش‌آموزان حتی اگر یک نفر باشد، سرویس ایاب و ذهاب رایگان فراهم کند.

وی افزود: دانش‌آموزانی که در روستاهای زیر آب رفته ساکن هستند و امکان بازگشت مجدد برای آن‌ها وجود ندارد، در همان مناطقی که ساکن هستند به مدرسه می‌روند.

اخبار مرتبط
ارسال نظر
سایر اخبار

اعلام ساعت کاری جدید ادارات در خوزستان

امکان تسریع در ترخیص کالاهای وارداتی مورد نیاز خوزستان از بندر شهید رجایی

حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهدای هویزه

نانوایی‌های خوزستان زیر ذره‌بین دستگاه‌های نظارتی و اجرایی

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک سوله خالی در اهواز

اتحاد رمز پیروزی جهان اسلام در برابر رژیم غاصب صهیونیستی است

خوزستان گرم‌تر می‌شود

لزوم نظارت دقیق بر بازار و برخورد قاطع با برهم زنندگان آسایش و امنیت روانی مردم

لغوموقت مراجعه مامورین قرائت کنتور به منازل

رژیم صهیونیستی را از صفحه روزگار محو می‌کنیم

رژیم صهیونیستی پاسخی دندان‌شکن از نیرو‌های مسلح ما می‌گیرد

پیش بینی افزایش دما و تداوم تاثیر گرد و خاک عراقی در خوزستان

فردا تشییع پیکر مطهر سه تن از شهدای خوزستانی راه قدس

بیانیه هنرمندان شهرستان کارون در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی

روال عادی فعالیت اداره های خوزستان در روز چهارشنبه

تمامی حقوق این سایت متعلق به خوزستان خبر میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است